Procesje voor 600.000 milligram in handen van Squerist

Na een prettig verlopen onderhandelingsproces, zal het Procesje Imperium per 1 November 2017 in handen komen van Squerist (www.squerist.nl) uit Veenendaal.

Naar verluid zijn de partijen hiervoor een overnamesom van 600.000 milligram overeengekomen. 600.000 milligram Engelse drop.

“De activiteiten van Procesje zijn een goede aanvulling op onze procesmanagement diensten” aldus een verheugde Vito van der Burg van Squerist.

Emiel van Procesje reageert al even verheugd “Eindelijk levert dat ironische getweet over procesgedoe vanaf mijn zolderkamer nu ook eens wat op.”

img-20171025-wa0001

Vito (Squerist) en Emiel (Procesje) tijdens overhandiging van de overnamesom

Allemaal flauwekul natuurlijk. Zoals u wel weet is Procesje.nl namelijk helemaal geen bedrijf. En al helemaal geen imperium. Het is slechts mijn medium om kennis, nieuws en irritaties over Business Process Management en aanverwante zaken te delen.

Wat wel waar is, is dat ik (Emiel dus), na 19 jaar mijn spulletjes bij Pallas Athena/ Lexmark/Perceptive/Kofax/Hyland heb moeten inleveren en inderdaad mijn “echte werk” voort zal zetten bij Squerist.

Vanuit Squerist zal ik mijn procesmanagement advieswerk voortzetten en organisaties helpen met wat Squerist “Business Process Transformation” noemt.  Ik noem het gewoon zorgen dat uw processen blijven doen wat u aan uw klanten belooft. Dat kunnen opdrachten zijn op het gebied van o.a. procesanalyse, procesverbetering of procesimplementatie. Ik hoop overigens dat ik mijn ex-Pallas Athena collega’s nog onder ogen kan komen wanneer ik ze vertel dat Squerist een Mavim partner is 😉

En Procesje? Dat doe ik natuurlijk niet van de hand voor een zak Engelse drop van de Lidl. Ik lust niet eens Engelse drop. Met een knipoog ouwehoeren over processen? Dat blijf ik dus lekker doen. Met een beetje ironie, maar altijd met de insteek om anderen te helpen met hun procesmanagement-reis.

Moet nog wel even m’n arbeidscontract nalezen of ik nu verplicht “Opinions are my own and not the views of my employer” moet vermelden 😉

Ik zie jullie in Processenland!