Geachte Procesje volgers, 

 

Tot hier en niet verder!

Wij als Nederlands verbond van Procesmodelleurs zijn het spuugzat.  Tot op het bot worden wij wekelijks gekrenkt door uitspraken als ‘Visio-therapeut’ en ‘Procesmodelpsycholoog’.

Wat denkt die omhoog gevallen zelf benoemde BPM goeroe van een Procesje wel niet?  Hij mag dan wel een nietszeggende prijs hebben gewonnen, maar dit gaat echt te ver!

Wij zwoegen elke dag weer om in onze organisaties, met behulp van mooie plaatjes, inzicht te geven in processen.

Vele tienduizenden Euro’s hebben wij besteed aan opleidingen op het gebied van BPMN en diverse modelleertools. Elke dag tonen wij weer tomeloze inzet en zetten wij tot in detail processen op papier. Hoevelen hebben wij niet urenlang geïnterviewd om het werk, wat ze al jaren doen, eindelijk eens in mooie modellen  te tonen?

Dan moet het toch niet mogelijk zijn dat iemand hier op schandalige wijze de draak mee steekt. 

Vandaar dat wij besloten hebben deze site te hacken. Net zolang totdat wij voldoende medestanders hebben om Procesje aan te klagen wegens smaad van het procesmodelleer-vak.  Wij zullen Procesje op zijn knieën krijgen!

Processen in kaart brengen is ons bestaansrecht  en dat laten wij ons niet afpakken!

Vindt u ook dat elk proces het verdient om gemodelleerd te worden? Teken dan onze petitie!

Wij zullen niet rusten totdat Procesje openbaar toegeeft dat een organisatie niet kan bestaan zonder blokjes en pijltjes.

Wilt u ons steunen?  Teken dan de petitie hier (link niet meer beschikbaar)

 

Namens het Nederlands verbond van Procesmodelleurs,

E. Kelly

(voorzitter)

 

Terug naar www.procesje.nl