Modelleert u uw processen?

 

Dan doet u dat vast gezamenlijk door gebruik te maken van procesmodelleersoftware (in de cloud). Maar da’s slechts het toepassen van techniek.

 

Of misschien heeft u wel Process Mining toegepast. Dat geeft u slechts harde feiten.

 

Decennia van onderzoek hebben aangetoond dat al deze methoden en technieken slechts zeer weinig toegevoegde waarde hebben, want:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om om te kunnen gaan met deze emoties en gevoelens tijdens het modelleren van processen, introduceren wij nu onze revolutionaire dienst processFulness ®

 

processFulness ® is gebaseerd op de meest innovatieve meditatie technieken en zorgt ervoor dat mensen (zelfs op verschillende locaties) verbinding maken in hun onderbewustzijn en open en eerlijk zijn over de processen in hun organisatie.

 

 

 

Processen draaien om mensen; wezens met emoties en gevoelens

 

Gedetailleerde informatie en de actie-tarieven voor vroegboekers, vindt u op de

Omgezet naar uw favoriete procesmodelleersoftware

 

Na een  processFulness ® sessie, zijn alle processen beschikbaar in een gezamenlijk onderbewustzijn.

 

Wij hebben gepatenteerde algoritmes ontwikkeld, die verbinding maken met dat onderbewustzijn en vervolgens al deze informatie converteren naar procesmodellen in uw favoriete modelleersoftware als MSVisio, Aris, Protos, Mavim, Bizagi of Blueworks.

 

 

 

Onze inspirerende traininglocaties garanderen succes

 

Alle processFulness ® training sessies worden verzorgd in één van onze vijf traininglocaties. Al deze inspirerende locaties bieden de ideale omstandigheden om onze meditatietechnieken maximaal te benutten.

 

Op dit moment bieden we onze sessies aan in traininglocaties in Peru, Tibet, India, Groenland en Zuid Afrika. Bij de sessies zijn verblijf en exclusieve maaltijden inbegrepen.

 

 

 

Stop met het verspillen van tijd en geld aan traditioneel processen modelleren

 

Het is de hoogste tijd om te stoppen met uzelf voor de gek te houden door het toepassen van oude en niet productieve manieren van processen in kaart brengen.

 

Schrijf u vandaag nog in voor een processFulness ® training sessie en breng gevoelens en emotie terug naar de plek waar ze horen: in uw processen!